Monday, April 14, 2014

Tempe Yarn is Proud to Host.....

Not 1...
Not 2...
But 3 awesome events are happening at Tempe Yarn in May.

Saturday, May 3rd, from 12:00-4:00pm is Kathy Canuel's Annual Mother's Day Trunk Show.
Need ideas on what to get Mom for Mother's Day, come check out Kathy's beautiful jewelry, shawl pins, buttons, and more.




Monday, May 12th, from 3:30-5:30pm, Jennifer Miller of Theodora's Pearls will be teaching a "Knitting with Handpainted Yarn" class. The class is $25 and space is limited, so call TYF @ (480)557-9166 to register today!


Monday, May 12th & Tuesday, May 13th, is Theodora's Pearls Trunk Show. Jennifer will be selling all kinds of gorgeous handpainted yarns. Here is a sample of some of her beautiful yarns.



Wednesday, April 09, 2014

Just Arrived....

Tempe Yarn just got in some amazing new drop spindles from Ken at KCL Woods.


We also got in some more fiber from Gherkin's Bucket.


Tempe Yarn is so lucky to have such talented local artists....come in and see what other locally made items we have.


Reminder

Tempe Yarn will be closed for Easter Sunday, April 20th, so that our employees can be with their families.



Have a Hippity Hoppity Happy Easter!


#  ##

Friday, April 04, 2014

Knitting is Indeed Good For YOU!!!

We have three new reason as to why you should be knitting, crocheting, spinning and weaving..

Recent studies are showing that:
  • Crafting can help those who suffer from anxiety, depression or chronic pain, experts say
  • It may also ease stress, increase happiness by releasing neurotransmitter called dopamine
  • Leisure activities such as reading and crafting may protect brain from aging, study finds
 Who knew that being a fiber artist could be so good for you!




Wednesday, April 02, 2014

New Arrivals


Today TYF got in some gorgeous new Super Wash Merino Pencil Roving, Double Merino Silk Roving and Mixed BFL Roving from Gherkin's Bucket, another one of our awesome local artists. All of these beautiful fibers are hand dyed. Come check them out today!




Tuesday, April 01, 2014

APRIL FOOLS - TRUE OR FALSE

Let's have some fun with True or False questions.

1) Candy and Will are going to have another BABY!


True or False?
Answer: False!  Will wake up!


2) Aaron is married to a much older woman.


True or False?
Answer: True!  Amanda is 240 days older than Aaron, but very pretty.


3) Fred is looking at a third location for another yarn shop.



True or False?
Answer: True, always looking for an opportunity in Hawaii.


4) On April Fool's Day at TYF when you make a qualifying purchase (spend $20 or more), you will get one extra stamp if you tell Candy, Allari or Aaron an April Fools Joke.


True or False?
Answer: True - Tell a joke (even bad ones and get one extra stamp).

5) Tempe Yarn's hours are changing.



True or False?
Answer: True - Monday - Thursday, we'll be open from 10am to 6pm and Friday & Saturday 10am to 8pm and Sunday noon to 5pm.

6) Krysten once lived in Louisiana?



True or False?
Answer: True, but I'm not sure if she was a southern belle, but she is a southern lady at heart (in a wild way).


7) Erin is one of the top experts on the sinking of the Titanic.  Her interests were sparked when she  discovered that a great, great cousin was onboard.




True or False?
Answer: False, she is a book lover, but she is not an expert on the Titanic.


8) Savanna once spent a summer as a circus performer.


True or False?
Answer: False, I think.


9) Allari was named after a Pediatrician in California.

True or False?
Answer: True, Dr. Donald Louis Allari was a pediatrician California. 


10)  Terry just got her first tattoo and she is so proud of it. 



True or False?
Answer: False!  The only needles she likes are Knitting Needles.  But if she did get a tattoo it would be of a spinning wheel.

Monday, March 31, 2014

Knitting Traditions Magazine Just Arrived


Mary Gavan Yarn Just Arrived

 
 
 
 
 
 
 

New Hours Starting May 1, 2014

                             Starting May 1st, 2014 we will have new hours at Tempe Yarn.

                                             Monday - Thursday: 10 am to 6 pm
                   

                                              Friday - Saturday: 10 am to 8 pm


                                                    Sunday: 12 pm to 5 pm
 
 

Saturday, March 29, 2014

More Goodies From Local Artisits at Tempe Yarn

Today we got in more wonderful fiber from Woolhalla Tunis. All sorts of blends from Tunis and Alpaca to Churro that are great for spinning and felting. There is also so raw, unprocessed fibers too!






Cheryl from Sonoran Desert Dyed Fibers dropped of some of her freshly dyed Sock Yarns. We have naturally dyed 100% BFL and 75% BFL/25% Nylon sock yarns!